ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Λίγα λόγια για την εταιρία


Η εταιρία HORTISCULTURE GROWSHOP ιδρύθηκε το 2004 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τον Χαράλαμπο Χόρτη, ο οποίος από μικρή ηλικία εκδήλωσε την αγάπη του για το πράσινο και αυτό ήταν που τον βοήθησε στην δημιουργία μιας σύγχρονης εταιρίας που έχει σταθερές λειτουργικές δομές και πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της.  

Η κύρια ενασχόλησή της εταιρίας είναι το εμπόριο, φυτών, γεωργικών εφοδίων και εξειδικευμένων προϊόντων για την καλλιέργεια κηπευτικών και βοτάνων.

Τα τελευταία εννιά χρόνια με σταθερά βήματα και εμπνευσμένος από τις νέες τάσεις που είχε δει σε διάφορα σημεία στο εξωτερικό, εμπλούτισε την εταιρία με νέα καινοτόμα προϊόντα, όπως υδροπονικά συστήματα, λάμπες καλλιέργειας, βιολογικά λιπάσματα, κ.ά. τα οποία καθιστούν δυνατή την πρόσβαση σε όλες τις νέες τεχνικές παραγωγής κηπευτικών. 

Σήμερα συνεχίζει με την ίδια αγάπη που κατείχε στο ξεκίνημα και δημιουργεί νέες προϋποθέσεις ανάπτυξης μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση και έρευνα της διεθνούς αγοράς. 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από λιπάσματα (βιολογικά και συμβατικά), συστήματα εξαερισμού, βιολογικά χώματα-υποστρώματα (κοκοφοίνικα,πετροβάμβακα, κ.α.), δωμάτια καλλιέργειας, υδροπονικά συστήματα, μετρητές (pH, EC, θερμοκρασίας, υγρασίας), λάμπες καλλιέργειας, κ.ά. πολλά.

Συνεργαζόμαστε μόνο με τους πιο επώνυμους οίκους του εξωτερικού (BioBizz, Advanced Nutrients, Remo Nutrients, Canna, Terra Power, Terra Aquatica, Lumatek, Spider FarmerAir-Pot, Green QubePrima Klima, Adjust-A-Wings, BullFilter, κ.α.).
 

Καλώς Ήρθατε και Καλή Περιήγηση!


Η ομάδα του HortisCulture GrowShop..

2310 815 102
Αλ. Παπαναστασίου 52α, Ιπποκράτειο - Θεσσαλονίκη

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα: 10.00 - 16.00
Τρίτη: 10.30 - 20.00
Τετάρτη: 10.00 - 16.00
Πέμπτη: 10.30 - 20.00
Παρασκευή: 10.30 - 20.00
Σάββατο: 10.30 - 15.00
Κυριακή: Κλειστά

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας. Μάθετε περισσότερα
Αποδοχή